T. ÇELıK Et Al. , "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.65-67, 2012
ÇELıK, T. Et Al. 2012. Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.. II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , (Manisa, Turkey), 65-67.
ÇELıK, T., ZAMAN, A., CAKMAK, I. H., KOTAN, G., ZIKIROV, E., & ÖZ, F., (2012). Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler. . II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı (pp.65-67). Manisa, Turkey
ÇELıK, TUĞBA Et Al. "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Manisa, Turkey, 2012
ÇELıK, TUĞBA Et Al. "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.65-67, 2012
ÇELıK, T. Et Al. (2012) . "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.65-67.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÇELıK Et Al. }, title={Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.}, congress name={II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı}, city={Manisa}, country={Turkey}, year={2012}, pages={65-67} }