A. ERDOĞAN Et Al. , "Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, pp.85-88, 2003
ERDOĞAN, A. Et Al. 2003. Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34 , 85-88.
ERDOĞAN, A., GÜRSES, M., & SERT, S., (2003). Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, 85-88.
ERDOĞAN, Ahmet, Mustafa GÜRSES, And Selahattin SERT. "Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, 85-88, 2003
ERDOĞAN, Ahmet Et Al. "Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, pp.85-88, 2003
ERDOĞAN, A. GÜRSES, M. And SERT, S. (2003) . "Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, pp.85-88.
@article{article, author={Ahmet ERDOĞAN Et Al. }, title={Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2003, pages={85-88} }