E. Öz, "Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları," In Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II , Ankara: Gece Kitaplığı, 2020, pp.17-35.
Öz, E. Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları. 2020. In Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II , Gece Kitaplığı, Ankara, 17-35.
Öz, E., (2020). Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları. Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II (pp.17-35), Ankara: Gece Kitaplığı.
Öz, Emel. "Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları." In Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II , 17-35. Ankara: Gece Kitaplığı, 2020
Öz, Emel. "Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları." Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II , Gece Kitaplığı, 2020, pp.17-35.
Öz, E. (2020) "Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları", Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={Emel ÖZ}, chaptertitle={Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları}, booktitle={ Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2020} }