Ş. C. BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Et Al. , "Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi," Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12, pp.1-5, 2007
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. Et Al. 2007. Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12 , 1-5.
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C., ERHAN, M. K., & Çarbaş, A., (2007). Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12, 1-5.
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye, MUHAMMET KUDDUSİ ERHAN, And Ayşegül Çarbaş. "Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi," Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12, 1-5, 2007
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye C. Et Al. "Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi." Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12, pp.1-5, 2007
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. ERHAN, M. K. And Çarbaş, A. (2007) . "Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi." Alınteri Zirai Bilimler Dergisi , vol.12, pp.1-5.
@article{article, author={Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Et Al. }, title={Yumurtacı tavuk yemlerine ilave edilen kekik otunun (thymus vulgaris) yumurta sarısı ve kan serumunda trigliserid ve kolesterol oranı ile dışkıda e.coli yoğunluğu üzerine etkisi}, journal={Alınteri Zirai Bilimler Dergisi}, year=2007, pages={1-5} }