A. Kavaz Et Al. , "Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
Kavaz , A. Et Al. 2012. Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey).
Kavaz , A., Bakırcı, İ., & Kaban, G., (2012). Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey
Kavaz , Arzu, İhsan BAKIRCI, And Güzin KABAN. "Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Kavaz , Arzu K. Et Al. "Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
Kavaz , A. Bakırcı, İ. And Kaban, G. (2012) . "Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}}