K. E. GERÇEKASLAN Et Al. , "Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı," Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50, 2012
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. 2012. Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı. Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3 , 47-50.
GERÇEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., KABAN, G., & KARAOĞLU, M. M., (2012). Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı. Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3, 47-50.
GERÇEKASLAN, Kamil Et Al. "Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı," Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3, 47-50, 2012
GERÇEKASLAN, Kamil E. Et Al. "Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı." Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50, 2012
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. (2012) . "Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı." Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50.
@article{article, author={Kamil Emre GERÇEKASLAN Et Al. }, title={Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı}, journal={Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2012, pages={47-50} }