S. ÇAKMAKÇI And H. Y. GÖKALP, "Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23, pp.174-192, 1992
ÇAKMAKÇI, S. And GÖKALP, H. Y. 1992. Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23 , 174-192.
ÇAKMAKÇI, S., & GÖKALP, H. Y., (1992). Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23, 174-192.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Hüsnü Yusuf GÖKALP. "Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23, 174-192, 1992
ÇAKMAKÇI, Songül And GÖKALP, Hüsnü Y. . "Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23, pp.174-192, 1992
ÇAKMAKÇI, S. And GÖKALP, H. Y. (1992) . "Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.23, pp.174-192.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Hüsnü Yusuf GÖKALP}, title={Gıdalarda kısaca oksidasyon antioksidantlar ve gıda sanayiinde kullanımları}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg.}, year=1992, pages={174-192} }