S. H. Bulut, "ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR," İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1, pp.60-65, 2019
Bulut, S. H. 2019. ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR. İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1 , 60-65.
Bulut, S. H., (2019). ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR. İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1, 60-65.
Bulut, Samuray. "ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR," İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1, 60-65, 2019
Bulut, Samuray H. . "ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR." İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1, pp.60-65, 2019
Bulut, S. H. (2019) . "ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR." İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.5, no.1, pp.60-65.
@article{article, author={Samuray Hakan BULUT}, title={ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR}, journal={İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi}, year=2019, pages={60-65} }