K. E. GERCEKASLAN Et Al. , "Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.617, 2009
GERCEKASLAN, K. E. Et Al. 2009. Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 617.
GERCEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & BOZ, H., (2009). Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.617). Antalya, Turkey
GERCEKASLAN, KAMIL Et Al. "Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
GERCEKASLAN, KAMIL E. Et Al. "Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.617, 2009
GERCEKASLAN, K. E. Et Al. (2009) . "Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.617.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KAMIL EMRE GERCEKASLAN Et Al. }, title={Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={617} }