A. KANCA, "Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması," Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.43-54, 2019
KANCA, A. 2019. Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması. Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2 , 43-54.
KANCA, A., (2019). Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması. Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, 43-54.
KANCA, Arzu. "Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması," Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, 43-54, 2019
KANCA, Arzu. "Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması." Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.43-54, 2019
KANCA, A. (2019) . "Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması." Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.2, pp.43-54.
@article{article, author={Arzu KANCA}, title={Pamuk Atığı, Fındık Kabuğu ve Ceviz Kabuğu’nun Piroliz ve Oksidasyon Davranışlarının Kıyaslanması}, journal={Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={43-54} }