G. ARSLAN, "Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2, pp.183-189, 2020
ARSLAN, G. 2020. Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2 , 183-189.
ARSLAN, G., (2020). Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2, 183-189.
ARSLAN, Gökhan. "Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2, 183-189, 2020
ARSLAN, Gökhan. "Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2, pp.183-189, 2020
ARSLAN, G. (2020) . "Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.51, no.2, pp.183-189.
@article{article, author={Gökhan ARSLAN}, title={Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Çörek Otu Yağının Etkisi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2020, pages={183-189} }