M. ŞENGÜL Et Al. , "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi," Gıda , vol.34, pp.219-222, 2009
ŞENGÜL, M. Et Al. 2009. Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi. Gıda , vol.34 , 219-222.
ŞENGÜL, M., BAŞLAR, M., ERKAYA, T., & ERTUGAY, M. F., (2009). Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi. Gıda , vol.34, 219-222.
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi," Gıda , vol.34, 219-222, 2009
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi." Gıda , vol.34, pp.219-222, 2009
ŞENGÜL, M. Et Al. (2009) . "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi." Gıda , vol.34, pp.219-222.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi}, journal={Gıda}, year=2009, pages={219-222} }