G. KABAN And M. KAYA, "Et Ürünleri Teknolojisi," In II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.44-61.
KABAN, G. And KAYA, M. Et Ürünleri Teknolojisi. 2010. In II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 44-61.
KABAN, G., & KAYA, M., (2010). Et Ürünleri Teknolojisi. II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü (pp.44-61), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Et Ürünleri Teknolojisi." In II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , 44-61. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010
KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Et Ürünleri Teknolojisi." II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.44-61.
KABAN, G. And KAYA, M. (2010) "Et Ürünleri Teknolojisi", II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Güzin KABAN And author ={Mükerrem KAYA}, chaptertitle={Et Ürünleri Teknolojisi}, booktitle={ II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2010} }