E. Denk Et Al. , "Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2, pp.1280-1305, 2023
Denk, E. Et Al. 2023. Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2 , 1280-1305.
Denk, E., Zirzakıran, F., & Diksu, A. E., (2023). Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2, 1280-1305.
Denk, Erkan, Furkan Zirzakıran, And Ali Ekber Diksu. "Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2, 1280-1305, 2023
Denk, Erkan Et Al. "Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2, pp.1280-1305, 2023
Denk, E. Zirzakıran, F. And Diksu, A. E. (2023) . "Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.2, pp.1280-1305.
@article{article, author={Erkan DENK Et Al. }, title={Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2023, pages={1280-1305} }