M. ŞENGÜL Et Al. , "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
ŞENGÜL, M. Et Al. 2012. Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
ŞENGÜL, M., ERKAYA KOTAN, T., & ÜRKEK, B., (2012). Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi . 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, Tuba ERKAYA KOTAN, And BAYRAM ÜRKEK. "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
ŞENGÜL, M. ERKAYA KOTAN, T. And ÜRKEK, B. (2012) . "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}