N. FIRAT KORKUTATA And A. KAVAZ , "Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
FIRAT KORKUTATA, N. And KAVAZ , A. 2013. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
FIRAT KORKUTATA, N., & KAVAZ , A., (2013). Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
FIRAT KORKUTATA, NESRİN, And Arzu KAVAZ YÜKSEL. "Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2013
FIRAT KORKUTATA, NESRİN F. And KAVAZ , Arzu K. . "Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
FIRAT KORKUTATA, N. And KAVAZ , A. (2013) . "Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESRİN FIRAT KORKUTATA And author={Arzu KAVAZ YÜKSEL}, title={Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}