M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi," GIDA , vol.30, pp.117-122, 2005
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2005. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi. GIDA , vol.30 , 117-122.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2005). Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi. GIDA , vol.30, 117-122.
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi," GIDA , vol.30, 117-122, 2005
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi." GIDA , vol.30, pp.117-122, 2005
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2005) . "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi." GIDA , vol.30, pp.117-122.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi}, journal={GIDA}, year=2005, pages={117-122} }