H. Ürüşan Altun, "GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG," In TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER , Erzurum: İksad Yayınevi, 2021, pp.327-350.
Ürüşan Altun, H. GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG. 2021. In TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER , İksad Yayınevi, Erzurum, 327-350.
Ürüşan Altun, H., (2021). GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG. TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER (pp.327-350), Erzurum: İksad Yayınevi.
Ürüşan Altun, Hilal. "GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG." In TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER , 327-350. Erzurum: İksad Yayınevi, 2021
Ürüşan Altun, Hilal Ü. . "GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG." TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER , İksad Yayınevi, 2021, pp.327-350.
Ürüşan Altun, H. (2021) "GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG", TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER . Erzurum: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hilal ÜRÜŞAN ALTUN}, chaptertitle={GELECEĞİN GIDA VE YEM KAYNAĞI: MİKROALG}, booktitle={ TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Erzurum},year={2021} }