V. GÜL Et Al. , "Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, pp.676, 2018
GÜL, V. Et Al. 2018. Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6 , 676.
GÜL, V., ÖZTÜRK, E., & SEZEK, M., (2018). Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, 676.
GÜL, VOLKAN, Erdoğan ÖZTÜRK, And MURAT SEZEK. "Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, 676, 2018
GÜL, VOLKAN Et Al. "Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, pp.676, 2018
GÜL, V. ÖZTÜRK, E. And SEZEK, M. (2018) . "Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, p.676.
@article{article, author={VOLKAN GÜL Et Al. }, title={Ayçiçeği Bitki Artıklarının Organik Tarım Amaçlı Değerlendirilmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2018, pages={676} }