G. KABAN Et Al. , "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi," 3.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.69, 2012
KABAN, G. Et Al. 2012. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi. 3.Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 69.
KABAN, G., YALINKILIC, B., & KAYA, M., (2012). Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi . 3.Gıda Güvenliği Kongresi (pp.69). İstanbul, Turkey
KABAN, Güzin, BARIS YALINKILIC, And Mükerrem KAYA. "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi," 3.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2012
KABAN, Güzin Et Al. "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi." 3.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.69, 2012
KABAN, G. YALINKILIC, B. And KAYA, M. (2012) . "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi." 3.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi}, congress name={3.Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2012}, pages={69} }