H. ERTEM And S. ÇAKMAKÇI, "Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020
ERTEM, H. And ÇAKMAKÇI, S. 2020. Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Turkey).
ERTEM, H., & ÇAKMAKÇI, S., (2020). Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey
ERTEM, Hatice, And Songül ÇAKMAKÇI. "Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey, 2020
ERTEM, Hatice And ÇAKMAKÇI, Songül. "Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020
ERTEM, H. And ÇAKMAKÇI, S. (2020) . "Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hatice ERTEM And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Maillard Reaksiyonu ve Süt Ürünlerinde Reaksiyonu Etkileyen Faktörler}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}