S. ÖZDEMİR Et Al. , "Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2016
ÖZDEMİR, S. Et Al. 2016. Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi .
ÖZDEMİR, S., YANGILAR, F., & ÖZDEMİR, C., (2016). Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi .
ÖZDEMİR, Salih, FİLİZ YANGILAR, And Cihat ÖZDEMİR. "Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2016
ÖZDEMİR, Salih Et Al. "Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2016
ÖZDEMİR, S. YANGILAR, F. And ÖZDEMİR, C. (2016) . "Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi .
@article{article, author={Salih ÖZDEMİR Et Al. }, title={Effect of ripening in different packaging materials on sensory quality of Karın Kaymağı cheese samples}, journal={Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2016}