N. ÇETİNKAYA And S. YILDIZ, "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.482-503, 2018
ÇETİNKAYA, N. And YILDIZ, S. 2018. Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1 , 482-503.
ÇETİNKAYA, N., & YILDIZ, S., (2018). Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 482-503.
ÇETİNKAYA, Neslihan, And Salih YILDIZ. "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 482-503, 2018
ÇETİNKAYA, Neslihan And YILDIZ, Salih. "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.482-503, 2018
ÇETİNKAYA, N. And YILDIZ, S. (2018) . "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.482-503.
@article{article, author={Neslihan SERÇEOĞLU And author={Salih YILDIZ}, title={Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={482-503} }