S. ÇAKMAKÇI And S. ÖZTÜRK YILMAZ, "Yoğurdun antikanserojenik özelliği," Dünya Gıda Derg. , pp.70-72, 2000
ÇAKMAKÇI, S. And ÖZTÜRK YILMAZ, S. 2000. Yoğurdun antikanserojenik özelliği. Dünya Gıda Derg. , 70-72.
ÇAKMAKÇI, S., & ÖZTÜRK YILMAZ, S., (2000). Yoğurdun antikanserojenik özelliği. Dünya Gıda Derg. , 70-72.
ÇAKMAKÇI, Songül, And SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ. "Yoğurdun antikanserojenik özelliği," Dünya Gıda Derg. , 70-72, 2000
ÇAKMAKÇI, Songül And ÖZTÜRK YILMAZ, SUZAN Ö. . "Yoğurdun antikanserojenik özelliği." Dünya Gıda Derg. , pp.70-72, 2000
ÇAKMAKÇI, S. And ÖZTÜRK YILMAZ, S. (2000) . "Yoğurdun antikanserojenik özelliği." Dünya Gıda Derg. , pp.70-72.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ}, title={Yoğurdun antikanserojenik özelliği}, journal={Dünya Gıda Derg.}, year=2000, pages={70-72} }