T. KARADOĞAN Et Al. , "Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3, pp.441-453, 1997
KARADOĞAN, T. Et Al. 1997. Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3 , 441-453.
KARADOĞAN, T., ÖZER, H., & ORAL, E., (1997). Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3, 441-453.
KARADOĞAN, Tahsin, Hakan ÖZER, And Erol ORAL. "Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3, 441-453, 1997
KARADOĞAN, Tahsin Et Al. "Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3, pp.441-453, 1997
KARADOĞAN, T. ÖZER, H. And ORAL, E. (1997) . "Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.3, pp.441-453.
@article{article, author={Tahsin KARADOĞAN Et Al. }, title={Gübrelemenin patatesin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1997, pages={441-453} }