R. KUL And E. YILDIRIM, "Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).," In Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler , Ankara: Iksad Publications, 2021, pp.83-116.
KUL, R. And YILDIRIM, E. Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).. 2021. In Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler , Iksad Publications, Ankara, 83-116.
KUL, R., & YILDIRIM, E., (2021). Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).. Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler (pp.83-116), Ankara: Iksad Publications.
KUL, RAZİYE, And Ertan YILDIRIM. "Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).." In Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler , 83-116. Ankara: Iksad Publications, 2021
KUL, RAZİYE And YILDIRIM, Ertan. "Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).." Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler , Iksad Publications, 2021, pp.83-116.
KUL, R. And YILDIRIM, E. (2021) "Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).", Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler . Ankara: Iksad Publications.
@bookchapter{bookchapter, author ={RAZİYE KUL And author ={Ertan YILDIRIM}, chaptertitle={Tarımda Potansiyel Bir Molekül: Hidrojen Gazı (H2).}, booktitle={ Tohumdan Sofraya Sürdürülebilirlik Tarımsal Kaynak Tüketimi İçin Bazı Öneriler}, publisher={Iksad Publications}, city={Ankara},year={2021} }