G. Alak Et Al. , "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı," Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5, pp.1-7, 2012
Alak, G. Et Al. 2012. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5 , 1-7.
Alak, G., Uçar, A., & Atamanalp, M., (2012). Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5, 1-7.
Alak, Gonca, Arzu UÇAR, And Muhammed ATAMANALP. "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı," Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5, 1-7, 2012
Alak, Gonca Et Al. "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı." Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5, pp.1-7, 2012
Alak, G. Uçar, A. And Atamanalp, M. (2012) . "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı." Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi , vol.5, pp.1-7.
@article{article, author={Gonca ALAK Et Al. }, title={Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı}, journal={Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi}, year=2012, pages={1-7} }