M. Kaya And G. Kaban, "Et Ürünleri Teknolojisi II," In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.44-61.
Kaya, M. And Kaban, G. Et Ürünleri Teknolojisi II. 2010. In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 44-61.
Kaya, M., & Kaban, G., (2010). Et Ürünleri Teknolojisi II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü (pp.44-61), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
Kaya, Mükerrem, And Güzin Kaban. "Et Ürünleri Teknolojisi II." In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , 44-61. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010
Kaya, Mükerrem And Kaban, Güzin. "Et Ürünleri Teknolojisi II." Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.44-61.
Kaya, M. And Kaban, G. (2010) "Et Ürünleri Teknolojisi II", Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Mükerrem KAYA And author ={Güzin Kaban}, chaptertitle={Et Ürünleri Teknolojisi II}, booktitle={ Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2010} }