S. ÇAKMAKÇI And M. ŞENGÜL, "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, , İzmir, Turkey, pp.72, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. 1999. Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, , (İzmir, Turkey), 72.
ÇAKMAKÇI, S., & ŞENGÜL, M., (1999). Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, (pp.72). İzmir, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, And Mustafa ŞENGÜL. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi,, İzmir, Turkey, 1999
ÇAKMAKÇI, Songül And ŞENGÜL, Mustafa. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, , İzmir, Turkey, pp.72, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. (1999) . "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, , İzmir, Turkey, p.72.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Mustafa ŞENGÜL}, title={Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi,}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={72} }