M. YÜKSEL Et Al. , "Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," Akademik Gıda , vol.11, pp.58-62, 2013
YÜKSEL, M. Et Al. 2013. Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi. Akademik Gıda , vol.11 , 58-62.
YÜKSEL, M., ÇETİN, B., & SERT, S., (2013). Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi. Akademik Gıda , vol.11, 58-62.
YÜKSEL, Mehmet, Bülent ÇETİN, And Selahattin SERT. "Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi," Akademik Gıda , vol.11, 58-62, 2013
YÜKSEL, Mehmet Et Al. "Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." Akademik Gıda , vol.11, pp.58-62, 2013
YÜKSEL, M. ÇETİN, B. And SERT, S. (2013) . "Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi." Akademik Gıda , vol.11, pp.58-62.
@article{article, author={Mehmet YÜKSEL Et Al. }, title={Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={Akademik Gıda}, year=2013, pages={58-62} }