Ö. BİBEROĞLU, "Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.43-51, 2013
BİBEROĞLU, Ö. 2013. Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8 , 43-51.
BİBEROĞLU, Ö., (2013). Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, 43-51.
BİBEROĞLU, Özmen. "Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, 43-51, 2013
BİBEROĞLU, Özmen. "Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.43-51, 2013
BİBEROĞLU, Ö. (2013) . "Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.43-51.
@article{article, author={Özmen BİBEROĞLU}, title={Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2013, pages={43-51} }