A. ÇAĞLAR And S. ÇAKMAKÇI, "Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi," Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. 1998. Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Gaziantep, Turkey).
ÇAĞLAR, A., & ÇAKMAKÇI, S., (1998). Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi . Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Turkey
ÇAĞLAR, ABDULLAH, And Songül ÇAKMAKÇI. "Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi," Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Turkey, 1998
ÇAĞLAR, ABDULLAH And ÇAKMAKÇI, Songül. "Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi." Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. (1998) . "Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi." Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH ÇAĞLAR And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Kaşar peynirinde olgunlaşma derecesi ve kazein fraksiyonları üzerine proteaz ve lipaz kullanımının etkisi}, congress name={Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={1998}}