Y. Demir Et Al. , "İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması," Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3, pp.536-541, 2016
Demir, Y. Et Al. 2016. İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması. Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3 , 536-541.
Demir, Y., Esenbuğa, N., & Bilgin, Ö. C., (2016). İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması. Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3, 536-541.
Demir, Yıldırım, Nurinisa ESENBUĞA, And Ömer Cevdet Bilgin. "İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması," Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3, 536-541, 2016
Demir, Yıldırım Et Al. "İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması." Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3, pp.536-541, 2016
Demir, Y. Esenbuğa, N. And Bilgin, Ö. C. (2016) . "İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması." Arctic Antarctic And Alpine Research , vol.20, no.3, pp.536-541.
@article{article, author={Yıldırım Demir Et Al. }, title={İvesi Koyunlarının Et Kalitesini Değerlendirmede Temel Bileşenler Analizinin (PCA) Kullanılması}, journal={Arctic Antarctic And Alpine Research}, year=2016, pages={536-541} }