Z. Aksakallı Bayraktar, "Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model," 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Şırnak, Turkey, pp.279-306, 2024
Aksakallı Bayraktar, Z. 2024. Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model. 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Şırnak, Turkey), 279-306.
Aksakallı Bayraktar, Z., (2024). Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model . 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.279-306). Şırnak, Turkey
Aksakallı Bayraktar, Zühal. "Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model," 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Şırnak, Turkey, 2024
Aksakallı Bayraktar, Zühal A. . "Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model." 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Şırnak, Turkey, pp.279-306, 2024
Aksakallı Bayraktar, Z. (2024) . "Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model." 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Şırnak, Turkey, pp.279-306.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR}, title={Understanding the Strategic Role Of Gastronomy in Destinations: A Case Study Through a Conceptual Model}, congress name={8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Şırnak}, country={Turkey}, year={2024}, pages={279-306} }