T. ÇELıK And F. ÖZ, "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres , Tekirdağ, Turkey, pp.109, 2015
ÇELıK, T. And ÖZ, F. 2015. Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu. YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres , (Tekirdağ, Turkey), 109.
ÇELıK, T., & ÖZ, F., (2015). Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu . YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres (pp.109). Tekirdağ, Turkey
ÇELıK, TUĞBA, And Fatih ÖZ. "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres, Tekirdağ, Turkey, 2015
ÇELıK, TUĞBA And ÖZ, Fatih. "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres , Tekirdağ, Turkey, pp.109, 2015
ÇELıK, T. And ÖZ, F. (2015) . "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres , Tekirdağ, Turkey, p.109.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÇELıK And author={Fatih ÖZ}, title={Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu}, congress name={YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongres}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={109} }