N. Çetinkaya, "YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ," TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.50-74, 2022
Çetinkaya, N. 2022. YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ. TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1 , 50-74.
Çetinkaya, N., (2022). YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ. TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, 50-74.
Çetinkaya, Neslihan. "YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ," TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, 50-74, 2022
Çetinkaya, Neslihan. "YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ." TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.50-74, 2022
Çetinkaya, N. (2022) . "YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ." TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.50-74.
@article{article, author={Neslihan SERÇEOĞLU}, title={YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ}, journal={TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi}, year=2022, pages={50-74} }