Atıf Formatları
Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. DİKBAŞ Et Al. , "Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.161-164, 2006

DİKBAŞ, N. Et Al. 2006. Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 161-164.

DİKBAŞ, N., ŞENGÜL, M., & ERTUGAY, M. F., (2006). Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.161-164). Bolu, Turkey

DİKBAŞ, Neslihan, Mustafa ŞENGÜL, And Mustafa Fatih ERTUGAY. "Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

DİKBAŞ, Neslihan Et Al. "Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.161-164, 2006

DİKBAŞ, N. ŞENGÜL, M. And ERTUGAY, M. F. (2006) . "Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.161-164.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan DİKBAŞ Et Al. }, title={Erzurum’da üretilen Çeçil peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={161-164} }