S. ÇAKMAKÇI And M. GÜRSES, "Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
ÇAKMAKÇI, S. And GÜRSES, M. 2009. Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri. 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., & GÜRSES, M., (2009). Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri . 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, And Mustafa GÜRSES. "Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ÇAKMAKÇI, Songül And GÜRSES, Mustafa. "Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
ÇAKMAKÇI, S. And GÜRSES, M. (2009) . "Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Mustafa GÜRSES}, title={Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri}, congress name={2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}