F. ÖZ And M. KAYA, "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126, 2007
ÖZ, F. And KAYA, M. 2007. Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1 , 121-126.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2007). Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, 121-126.
ÖZ, Fatih, And Mükerrem KAYA. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, 121-126, 2007
ÖZ, Fatih And KAYA, Mükerrem. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126, 2007
ÖZ, F. And KAYA, M. (2007) . "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126.
@article{article, author={Fatih ÖZ And author={Mükerrem KAYA}, title={Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2007, pages={121-126} }