S. ÇAKMAKÇI, "Peynir lezzeti ve oluşumu I," Gıda , vol.21, no.4, pp.261-268, 1996
ÇAKMAKÇI, S. 1996. Peynir lezzeti ve oluşumu I. Gıda , vol.21, no.4 , 261-268.
ÇAKMAKÇI, S., (1996). Peynir lezzeti ve oluşumu I. Gıda , vol.21, no.4, 261-268.
ÇAKMAKÇI, Songül. "Peynir lezzeti ve oluşumu I," Gıda , vol.21, no.4, 261-268, 1996
ÇAKMAKÇI, Songül. "Peynir lezzeti ve oluşumu I." Gıda , vol.21, no.4, pp.261-268, 1996
ÇAKMAKÇI, S. (1996) . "Peynir lezzeti ve oluşumu I." Gıda , vol.21, no.4, pp.261-268.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Peynir lezzeti ve oluşumu I}, journal={Gıda}, year=1996, pages={261-268} }