S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.811, 2006
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2006. Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 811.
ÇAKMAKÇI, S., TURGUT, T., ÇETİN, B., ERDOĞAN, A., & GÜRSES, M., (2006). Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.811). Bolu, Turkey
ÇAKMAKÇI, SONGÜL Et Al. "Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
ÇAKMAKÇI, SONGÜL Et Al. "Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.811, 2006
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. (2006) . "Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.811.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={811} }