E. F. TOPDAŞ Et Al. , "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.228, 2011
TOPDAŞ, E. F. Et Al. 2011. Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 228.
TOPDAŞ, E. F., BAŞLAR, M., & ERTUGAY, M. F., (2011). Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.228). Ankara, Turkey
TOPDAŞ, Elif, MEHMET BAŞLAR, And MUSTAFA FATİH ERTUGAY. "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
TOPDAŞ, Elif F. Et Al. "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.228, 2011
TOPDAŞ, E. F. BAŞLAR, M. And ERTUGAY, M. F. (2011) . "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.228.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elif Feyza TOPDAŞ Et Al. }, title={Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={228} }