İ. BAKIRCI Et Al. , "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri," Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, pp.51-55, 2000
BAKIRCI, İ. Et Al. 2000. Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri. Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31 , 51-55.
BAKIRCI, İ., ÇELİK, Ş., & ÖZDEMİR, S., (2000). Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri. Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, 51-55.
BAKIRCI, İhsan, ŞERAFETTİN ÇELİK, And Salih ÖZDEMİR. "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri," Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, 51-55, 2000
BAKIRCI, İhsan Et Al. "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri." Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, pp.51-55, 2000
BAKIRCI, İ. ÇELİK, Ş. And ÖZDEMİR, S. (2000) . "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri." Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, pp.51-55.
@article{article, author={İhsan BAKIRCI Et Al. }, title={Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000, pages={51-55} }