M. MACİT Et Al. , "Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri," 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.534-539, 2011
MACİT, M. Et Al. 2011. Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri. 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi , (Adana, Turkey), 534-539.
MACİT, M., KARAOĞLU, M., ESENBUĞA, N., AKSU, M. İ., & AKSAKAL, V., (2011). Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri . 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi (pp.534-539). Adana, Turkey
MACİT, Muhlis Et Al. "Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri," 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi, Adana, Turkey, 2011
MACİT, Muhlis Et Al. "Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri." 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.534-539, 2011
MACİT, M. Et Al. (2011) . "Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri." 7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.534-539.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhlis MACİT Et Al. }, title={Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}, pages={534-539} }