Atıf Formatları
Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Dabanlıoğlu And M. KAYA, "Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti," Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.231-236, 1997

Dabanlıoğlu, G. And KAYA, M. 1997. Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti. Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , (Ankara, Turkey), 231-236.

Dabanlıoğlu, G., & KAYA, M., (1997). Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti . Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu (pp.231-236). Ankara, Turkey

Dabanlıoğlu, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti," Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu, Ankara, Turkey, 1997

Dabanlıoğlu, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti." Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.231-236, 1997

Dabanlıoğlu, G. And KAYA, M. (1997) . "Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti." Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.231-236.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin Dabanlıoğlu And author={Mükerrem KAYA}, title={Değişik Firmalara Ait Salamların Mikrobiyolojik Kalite Açısından İncelenmesi ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin Tespiti}, congress name={Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1997}, pages={231-236} }