S. Çakmakçı Et Al. , "İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler," Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.49-64, 1996
Çakmakçı, S. Et Al. 1996. İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler. Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 49-64.
Çakmakçı, S., Bakırcı, İ., & Akyüz, N., (1996). İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler . Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu (pp.49-64). İstanbul, Turkey
Çakmakçı, Songül, İhsan BAKIRCI, And Nurhan Akyüz. "İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler," Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 1996
Çakmakçı, Songül Et Al. "İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler." Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.49-64, 1996
Çakmakçı, S. Bakırcı, İ. And Akyüz, N. (1996) . "İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler." Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.49-64.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={İçme sütüne işlenecek çiğ sütün özellikleri ve uygulanacak testler}, congress name={Ulusal Süt ve ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1996}, pages={49-64} }