M. ATASEVER And G. ÇANAKÇI ADIGÜZEL, "Organik Besinlerin Kalitesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.117-122, 2006
ATASEVER, M. And ÇANAKÇI ADIGÜZEL, G. 2006. Organik Besinlerin Kalitesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37 , 117-122.
ATASEVER, M., & ÇANAKÇI ADIGÜZEL, G., (2006). Organik Besinlerin Kalitesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, 117-122.
ATASEVER, Mustafa, And Gülşah ÇANAKÇI ADIGÜZEL. "Organik Besinlerin Kalitesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, 117-122, 2006
ATASEVER, Mustafa And ÇANAKÇI ADIGÜZEL, Gülşah Ç. . "Organik Besinlerin Kalitesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.117-122, 2006
ATASEVER, M. And ÇANAKÇI ADIGÜZEL, G. (2006) . "Organik Besinlerin Kalitesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.117-122.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER And author={Gülşah ÇANAKÇI ADIGÜZEL}, title={Organik Besinlerin Kalitesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={117-122} }