F. ÖZ Et Al. , "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.," 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay , Turkey, 2010
ÖZ, F. Et Al. 2010. Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.. 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay , (Turkey).
ÖZ, F., KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2010). Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. . 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay, Turkey
ÖZ, Fatih, Mükerrem KAYA, And MUHAMMET İRFAN AKSU. "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.," 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay, Turkey, 2010
ÖZ, Fatih Et Al. "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.." 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay , Turkey, 2010
ÖZ, F. KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2010) . "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.." 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi.}, congress name={1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştay}, city={}, country={Turkey}, year={2010}}