H. y. Gökalp Et Al. , "Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması," GIDA , vol.20, no.1, pp.39-42, 1995
Gökalp, H. y. Et Al. 1995. Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması. GIDA , vol.20, no.1 , 39-42.
Gökalp, H. y., EREN, Ö., ÇAĞLAR, A., & ÖZDEMİR, S., (1995). Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması. GIDA , vol.20, no.1, 39-42.
Gökalp, Hüsnü Et Al. "Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması," GIDA , vol.20, no.1, 39-42, 1995
Gökalp, Hüsnü y. Et Al. "Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması." GIDA , vol.20, no.1, pp.39-42, 1995
Gökalp, H. y. Et Al. (1995) . "Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması." GIDA , vol.20, no.1, pp.39-42.
@article{article, author={Hüsnü yusuf Gökalp Et Al. }, title={Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması}, journal={GIDA}, year=1995, pages={39-42} }