A. KELEŞ Et Al. , "Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.5-14, 2000
KELEŞ, A. Et Al. 2000. Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16 , 5-14.
KELEŞ, A., ATASEVER, M., GÜNER, A., & UÇAR, G., (2000). Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, 5-14.
KELEŞ, ABDULLAH Et Al. "Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, 5-14, 2000
KELEŞ, ABDULLAH Et Al. "Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.5-14, 2000
KELEŞ, A. Et Al. (2000) . "Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.5-14.
@article{article, author={ABDULLAH KELEŞ Et Al. }, title={Sığır eti ilavesi ile tavuk salamı üretimi}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2000, pages={5-14} }